Waar het allemaal begon

Tijdens mijn studie Communicatie and Multimedia Design ontdekte ik mijn passie voor online marketing. Tot in de late uurtjes volgde ik verschillende marketing cursussen. Dit leidde uiteindelijk tot het oprichten van mijn eigen marketingbureau – Tivano Multimedia.

” De kracht van Tivano zit hem in de ambitie voor groei. Zowel persoonlijk, als ook voor onze klanten. De experts waar wij mee werken delen deze ambitie. “

– Tim van Oost

Met Tivano Multimedia, is het mijn doel om een hecht team van experts op te bouwen met een enorme drive voor groei – zowel persoonlijk als voor onze klanten. We willen doen wat anderen niet doen, zodat we kunnen bereiken wat anderen niet kunnen bereiken.

We zijn trots op het feit dat we geen ‘JA’ marketingbureau zijn. In plaats daarvan zijn we een marketingpartner voor onze klanten die ideeën met hen bespreekt, waardevolle feedback geeft en eerlijk genoeg is om een objectief beeld te geven van de groeistrategie.

Wij geloven dat deze authentieke aanpak ons in staat stelt speciale relaties met onze klanten op te bouwen door hun beste belangen voorop te stellen. Want laten we eerlijk zijn. Wanneer onze klanten groeien, groeien wij met ze mee!